Eksportuj lub usuń swoje dane
Usuń swoje konto z aplikacji; co właściciele muszą zdecydować na początku i jak poprosić o kopię swoich danych.
- Dla właścicieli
- Dla pracowników
- Tryb osobisty
Możesz usunąć swoje konto samodzielnie z aplikacji. Nie można tego cofnąć.
Kroki do usunięcia konta
- W aplikacji mobilnej, dotknij ikony koła zębatego, aby otworzyć Ustawienia (w trybie osobistym najpierw dotknij Ja), a następnie dotknij Usuń konto. Bez aplikacji możesz poprosić o usunięcie na stronie internetowej pod adresem
/en/delete-account(patrz poniżej) lub napisać do osoby (patrz Kontakt z obsługą). - Jeśli jesteś właścicielem firmy, aplikacja najpierw wyświetli każdą firmę i zapyta, co z nią zrobić:
- Przekaż firmę innemu pracownikowi, który stanie się właścicielem. Potrzebujesz do tego kogoś ze swojego zespołu, kto już dołączył.
- Lub Usuń firmę również, wpisując jej dokładną nazwę. To usunie również grafiki zespołu.
- Dotknij Usuń moje konto, a następnie potwierdź, dotykając Tak, usuń wszystko.
- Twoje konto i Twoje dane zostaną usunięte.
Przed usunięciem
- Właściciele muszą zdecydować dla każdej firmy, którą posiadają. Pracownicy i użytkownicy osobistych kont mogą usunąć bezpośrednio.
- Jeśli masz płatny plan lub Pro, najpierw anuluj go w App Store lub Google Play. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. Zobacz Odzyskaj lub anuluj.
- Jeśli Twój zespół nadal potrzebuje grafiku, przekaż firmę zamiast jej usuwać.
- Pracownicy usuniętej firmy tracą dostęp do swoich zmian.
Uzyskaj kopię swoich danych
- Nie ma przycisku eksportu. Aby poprosić o kopię swoich danych, otwórz asystenta na stronie internetowej i wybierz Napisz do osoby. Zobacz Kontakt z obsługą.
- Podaj adres e-mail konta, którego używasz, abyśmy mogli znaleźć Twoje dane.
Dobrze wiedzieć
- Płatności są obsługiwane przez Apple lub Google, więc ich zapisy pozostają z nimi.