Export of verwijder je data
Verwijder je account uit de app; wat eigenaren eerst moeten beslissen en hoe je een kopie van je data kunt aanvragen.
- Voor eigenaren
- Voor medewerkers
- Persoonlijke modus
Je account kun je zelf verwijderen in de app. Dit kan niet ongedaan worden.
Stappen om je account te verwijderen
- Tik in de telefoon-app op het tandwielicoontje om Instellingen te openen (in persoonlijke modus open je eerst Ik), en tik dan op Account verwijderen. Zonder de app kun je het verwijderen aanvragen op de website, op de pagina
/nl/delete-account, of schrijf naar een persoon (zie Contact support). - Als je een bedrijf bezit, geeft de app eerst elke business weer en vraagt wat je ermee wilt doen:
- Geef het bedrijf door aan een teamlid, die de eigenaar wordt. Dit heeft iemand op je team nodig die al lid is.
- Of Verwijder het bedrijf ook, door de exacte naam in te typen. Dit verwijdert ook de planningen van het team.
- Tik op Mijn account verwijderen, en bevestig met Ja, alles verwijderen.
- Je account en je gegevens worden gewist.
Voordat je je account verwijdert
- Eigenaren moeten voor elk bedrijf dat ze bezitten een beslissing nemen. Medewerkers en persoonlijke gebruikers kunnen hun account direct verwijderen.
- Als je een betaald plan of Pro hebt, beëindig dit dan eerst in de App Store of Google Play. Het verwijderen van je account beëindigt de abonnementen niet. Zie Restore or cancel.
- Als je team de planning nog nodig heeft, draag het bedrijf dan over in plaats van het te verwijderen.
- Medewerkers van een verwijderd bedrijf verliezen de toegang tot de diensten.
Krijg een kopie van je gegevens
- Er is geen exportknop. Om een kopie van je gegevens aan te vragen, open je de assistent op de webpagina en kies je Schrijf naar een persoon. Zie Contact support.
- Vermeld het e-mailadres van het account dat je gebruikt, zodat we je gegevens kunnen vinden.
Goed om te weten
- Betalingen worden afgehandeld door Apple of Google, dus hun records blijven daar staan.