Herstel aankopen of zeg je abonnement op
Herstel een abonnement dat je al hebt aangeschaft; zeg het op in de App Store of Google Play; en weet wat er gebeurt aan het einde van de periode.
- Voor eigenaren
- Persoonlijke modus
Abonnementen worden beheerd door Apple of Google, niet door ons.
Aankopen herstellen
- Open de plans-pagina: tik op de trial-banner of een vergrendelde functie, of Krijg Pro in persoonlijke modus.
- Tik op Aankopen herstellen.
- Je ziet "Aankopen hersteld." Als je "Geen eerdere aankopen gevonden voor dit account" ziet, ben je ingelogd met een ander account dan degene die heeft betaald.
Opzeggen
- Open de plans-pagina en tik op Abonnement beheren. Het opent je App Store of Google Play-abonnementen.
- Kies het abonnement en zeg het daar op.
- Zeg op ten minste 24 uur voor de vervaldatum, anders wordt het verlengd.
Goed om te weten
- We kunnen je abonnement niet opzeggen. Alleen de winkel kan dat.
- Je account verwijderen betekent niet dat je abonnement wordt opgezegd. Zeg het ook in de winkel op. Zie Export of delete your data.
- Nadat je hebt opgezegd, blijft je plan werken tot het einde van de periode waarvoor je hebt betaald.
- Vervolgens gaat je bedrijf terug naar Free: tot 5 medewerkers, handmatige planning, publiceren en notificaties. Betaalde functies worden vergrendeld.
- Teruggave wordt afgehandeld door Apple of Google.
- Het businessplan dekt elke medewerker. Het opzeggen ervan heeft invloed op het hele team, dus laat ze dat weten.